Vízálló laminált padló: a vendégek szárazon megússzák

Nem rég lecseréltük a padlót a bárban, mert sorra panaszkodtak a vendégek, hogy folyamatosan átázik, ezért vízálló laminált padlót vettünk az egész helységbe. Több okból is ezt tartottuk elsődlegesnek, először is ugyebár a vízhatlansága miatt.

A vízálló laminált padló alapját ugyanis a HDF-lap adja, ami nettó faanyag, amelyet impregnáltak használat előtt, így tartós vízállóságot biztosít. Megkönnyítette a napi zárás után való takarítást, hogy – szemben az előzővel – csak fel kell porszívóznunk, esetenként nedves ruhával végigmenni rajta. További előny mellette, hogy az előző felület tönkrement gyakorlatilag a sok szék- és asztal karistolástól, a vízálló laminált padló felszíne azonban kopás- és karcolásálló is, semmi nyomát nem tapasztaltuk rajta a bútorlábaknak.

Vendégek szempontjából különösen előnyös egyrészt, hogy nem tartalmaz veszélyes alkotóelemeket, másrészt, hogy maga a termék rendkívül dizájnos. A vízálló laminált padlót nagyon egyszerű volt lehelyeznünk, és azóta impozáns, vendégmarasztaló megjelenést ad magának a helynek is. Hosszú élettartammal rendelkezik, és leamortizálódása esetén is ugyanezt vesszük igénybe. A cég webáruházából 76 féle vízálló laminált padló közül választhattuk ki a megfelelőt, különféle szín- és fatípus alapján. Vendéglátási szempontból is előnyös, hogy olyan terméket szerezhettünk be, aminek gyártásánál a környezettudatos szemlélet dominált, így ezzel is csökkenthettük a mesterséges eszközöket az egységben, ráadásul a megsemmisítését is megvalósíthatjuk környezetkímélő módon.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.