Fa hatású alumínium ablak a minőségi és tartós végeredményért

A fa hatású lakberendezési elemek nagy népszerűségnek örvendenek már csak azért is, mert kuckózósak és hangulatosak. A faház feeling egy nagyon élhető környezetet biztosít, sokan tudnak azonosulni ezzel a meleg, barátságos légkörrel, ahova már tényleg csak egy kandalló és egy-pár puha elem hiányzik, hogy kimaxoljuk az otthonosság érzetét.

Ennek megteremtéséhez azonban olyan anyagok felhasználása szükségeltetik, melyek sem az időtállóság, sem a hőszigetelés kortárs igényeit, minőségbeli elvárásait nem érik el. Jelenleg a legminőségibb ablaktípus, melyet a piacon találhatunk az alumínium ablak. A fa hangulat szerelmesei azonban érhető módon nem szeretnék kedvenc stílusukat egy rideg fém keretre cserélni. Bár költséges, de létezik egy köztes megoldás: a fahatású alumínium ablak, mely egyszerre közvetíti a faházak kuckózós otthonosságát valamint az alumínium pozitív tulajdonságait.

Az alumínium ablakban számos előny fedezhető fel: jó hőszigetelő, erős, de mégis könnyű anyagból készül. Az alumínium a különböző modern eljárásoknak köszönhetően betörésgátlóvá, tűzállóvá tehető, így az anyag ellenáll az időjárás viszontagságainak, a fához képest pedig kevésbé sérülékeny. Az alumínium ablak tehát strapabíró és ebből a fémből ajtót vagy teraszajtót is lehet készíteni.

A Daidalos nyílászárókat forgalmazó és beépítő cég webshopján részletes leírást is ad a különféle megoldásokról, választékról.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.