Miért vennék igénybe székhelyszolgáltatást?

Akkor döntöttem a székhelyszolgáltatás igénybevétele mellett, amikor a már nem volt magánéletem! Tulajdonképpen az egész sokkal egyszerűbb lett volna, ha hamarabb döntök emellett a megoldás mellett, a jogszabály szerint kötelező székhellyel rendelkeznie minden vállalkozásnak, ennek megoldására -ha nem a székhelyszolgáltatás mellett döntünk-, jóformán csak két lehetőségünk van: vagy a saját otthonunkba jelentjük be a székhelyét, vagy irodát bérelünk.
Számomra az utóbbi költséges lett volna, bár nem is igazán gondolkodtam el rajta, mert ha már irodát bérelnék, akkor oda kellene járnom, mert hát ez a lényege a székhelynek, hogy helyben kell átvenni a leveleket. Viszont én nem akartam sehova eljárni, azt gondoltam, hogy ha saját vállalkozásom lesz, akkor már végre otthonról dolgozhatom, és a magam ura leszek. Csakhogy arra nem számítottam, hogy milyen kellemetlenségekkel jár az, ha a lakásomra jár a NAV ellenőrizni, vagy ha nem tudok kimozdulni, mert a hivatalos leveleket a postástól csak én vehetem át.
Aztán megoldotta ezt a problémát az, hogy a székhelyszolgáltató, mostmár csak elektronikusan kapok egy üzenetet, hogy hozott valamit a postás, nekem nem kell a levélügyekkel bajlódnom.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.