Daruzásban otthon

A daruzás kifejezése, fel sem merül Önben mindaddig, míg a beruházás vagy projekt révén nem lesz szüksége azonnal a daruzásban otthon levő szakemberre? Ekkor pedig gőzerővel írogatja be a keresőbe a daruzás, darus munkák kifejezést. Honnan és hogyan szerezzen gyorsan embert a melóra? Ennél van egy fontosabb kérdés is: mi alapján válasszon?

Építkezés kellős közepén van. Kivitelező. Így 80 %, hogy a hajtépés kerülgeti, hisz rengeteg apró cseprő ügyben kell dönteni. Árak között vacillálnia. És mint a legtöbb kivitelező, Ön is keresi a kiskapukat. Hol lehetne faragni az árakon.

Olyan nagyméretű elemekkel van rendszeresen dolga, melyek mozgatását, emelését sürgősen és gyorsan, de lehetőleg olcsón meg kellene oldani. Ismerős a helyzet?

Ne csak az árat figyelje!

A szakszerűtlen kivitelezés veszélyezteti az elemek épségét, a munka állásával pedig a projekt időből történő kicsúszását kockáztatja. Így oda az imázs is.

Az építkezések során a terhek emelése, süllyesztése az országban egyedülálló önjárós toronydaruinkkal valósul meg, valamint darus autóinkkal.

Milyen darukkal dolgozunk? Hogyan kell elképzelni a daruzási munkákat? Honlapunkon bővebb infót talál róla itt.

 

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.