Kérdések, amiket egy pasi nem akar hallani az első randin

Kérdések, amiket egy pasi nem akar hallani az első randinMinden első randi nehéz, pláne abban az esetben, ha a másik féllel korábban még nem, vagy csak futólag találkozunk. Ennek köszönhetően vannak bizonyos íratlan szabályok, amelyeket érdemes figyelemben tartani akkor, ha szeretnénk a legtöbbet kihozni a találkából. Ennek köszönhetően vannak például olyan kérdések, amelyeket egy pasi az első randin soha nem akar hallani, mert nem akar beszélni róla, esetleg ha komolyan is gondolja a kapcsolatot, nem tud még mit válaszolni rá.

Az egyik legáltalánosabb, hogy az első randin mindent a férfi fizet! Nőként soha nem szabad azon erősködnünk, hogy legalább a felét hadd álljuk a vacsorának vagy a mozijegynek, mert az illem úgy tartja, hogy még akkor is a férfi álljon mindent, ha a nő fejéből pattant ki a randi ötlete. Mindennek azonban nem csak illemi okai vannak, hanem pszichológiai is, lévén a férfiakat egyszerűen lealacsonyítjuk azzal, ha csak az ötletét is felvetjük annak, hogy mi álljuk a számlát, vagy annak egy részét. Ha pedig a férfi veti ezt fel, esetleg neked kell kifizetni az ő költségeit is, akkor talán jobb, ha mielőbb hívsz egy taxit, és kitörlöd még a számát is a telefonodból.

Amit egy pasitól soha ne kérdezz még meg az első randin, az a jövővel és a családdal kapcsolatos kérdések. Noha tény, hogy csábító rögtön ajtóstul rontani a házba, és megtudni, hogy tervezhettek-e közös jövőt, de ha ő nem beszél róla magától, akkor nem kell erőltetni. Különösen igaz ez, ha még csak a húszas éveitekben vagytok, ilyen korban ugyanis a legtöbben még nem tudják, hogy mit szeretnének, hová tart az életük, éppen ezért valószínűleg csak összezavarjuk őket, ha rákérdezünk, hogy szeretnének-e gyerekeket és a többi. Arra természetesen ösztönözhetjük, hogy beszéljen a saját terveiről és jövőképéről, de konkrétumokat soha ne akarjunk kihúzni belőle! Ez pszichológia is, hiszen amennyiben magától említi majd meg a család gondolatát, akkor biztosak lehetünk például abban, hogy szeretne gyereket előbb vagy utóbb.

Ne nagyon kérdezzük továbbá az egzisztenciális helyzetéről sem. Nyilván a foglalkozásáról érdeklődhetünk, és ebből számtalan dolgot leszűrhetünk majd, de konkrétan soha ne kérdezzünk rá arra, hogy mennyit keres, vagy milyen jelenleg az egzisztenciális helyzete, mert ezzel azt sugallhatjuk, hogy esetleg csak a pénze érdekel minket, semmi más.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.