Miért számít a stílus és a praktikum az előszoba bútorok kiválasztásakor?

Egy lakásról sokat elárul, hogy milyen előszoba bútorokkal rendezzük be. Hiszen nem csak mi használjuk, de vendégeink is ide lépnek be először, és első benyomásukat előszobánk hangulata alapján szerzik rólunk.

Nagyon praktikus darab az előszobafal. A falra szerelhető részén ruhafogas és kalaptartó segíti a kabátok és sapkák elhelyezését, a tükör pedig nem csak a kabát felvételekor tesz jó szolgálatot, hanem a reggeli öltözködésnél is. Az előszobafal alsó részét a cipők elrejtésére szolgáló cipősszekrény alkotja, melynek ajtaja lehet billenős vagy nyithatós. Cipősszekrényt külön is tudunk vásárolni, amennyiben több cipő tárolása szükséges. Ha egybeépített előszoba szekrényt választunk, ahhoz egy akasztós állószekrény is tartozik, mely különösen több tagú család esetén praktikus, hiszen a használaton kívüli kabátokat anélkül tudjuk tárolni benne, hogy a rendetlenség érzetét keltené. Különálló fogast is beszerezhetünk, ha gyakran fogadunk vendégeket, és problémás a sok kabát elhelyezése.

Az előszoba bútorok mellé elengedhetetlen a színben és stílusban harmonizáló kiegészítők beszerzése. Egy puha szőnyeg nagyon kellemes érzést tud nyújtani, amikor cipő nélkül rálépünk. Az ülőke vagy puff pedig nem csak a helyiség hangulatát dobja fel, hanem a cipő fel- és levételekor is nagy segítség.

Legyünk tehát kritikusak előszoba bútor vásárláskor, mert a praktikusság mellett a stílus legalább annyira lényeges!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.