Kuba: tüzes ritmusok és tengerparti kikapcsolódás

cubaAz egzotikus tájak és az idegen kultúrák iránt érdeklődők számára egy Kubai nyaralás igazi csemegének számít, hiszen a karibi sziget csodálatos tájakkal, tüzes ritmusokkal, fenséges szivarokkal és pezsgő éjszakai élettel várja a turistákat.

Havanna, Cienfuegos, vagy Trinidad utcáin igazi időutazást tehetünk, és visszacsöppenhetünk az olyan időkbe, amikor még nem minden a rohanásról és a pénz hajhászásáról szólt. A zene és a tánc a mindennapok részét képezi, de a csodás tengerpartok és az egzotikus tájak mind pihenésre és feltöltődésre csábítják az utazókat. A nappali fürdőzés, és parton lustálkodás után azonban estére a koktéloké és a tüzes ritmusoké lesz a főszerep. A Startutazas.hu szakemberei is azon a véleményen vannak azonban, hogy Kuba ennél jóval többet tud nyújtani. Az oda érkező külföldiek mind egyetértenek abban, hogy a kissé megfakult színek, az egzotikum, a remek szivarok és a természeti értékek valami olyan egésszé állnak össze, amely évről-évre visszacsábítja a turistákat területére. A StartUtazás információi szerint a terület minden korábbinál nagyobb népszerűségnek örvend, s ebben kiváló időjárása, egyedülálló hangulata, valamint az ott megélhető kissé lelassult élettempó is jelentős szerepet játszik.

Egzotikus, tengerentúli utazást tervezve Kuba garantáltan beváltja majd a hozzá fűzött reményeket, és szinte korosztálytól függetlenül kitűnő választásnak bizonyul.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.