Mennyezeti karnis a nappaliba

A nappali otthonunk központja. Ide várjuk és fogadjuk a vendégeket, és míg más helyiségeket lehet, el tudunk rejteni a kíváncsi tekintetek elől, a nappalit semmiképpen sem tudjuk. És nem is illik. A nappalit meghatározza az ablakfelület, mekkora fénnyel rendelkezik a tér, és mennyire elegáns a függöny.

Itt mindenképp érdemes hangsúlyt fektetni az ízléses kialakításra, és minél otthonosabbá, barátságosabbá tenni a teret. A teraszajtók és ablakok felületénél az egyik legjobb és legkomfortosabb megoldást a mennyezeti karnissal érhetjük el! A mennyezeti karnisnak köszönhetően igazán stílusos megjelenést tudunk elérni, hiszen róluk valósággal alázuhan a hatalmas függönyzuhatag.

Ezáltal a mennyezeti karnisok emelik a tér színvonalát és fényét, eleganciát, stílust és modern látványt kölcsönözve az ablakprofiloknak is a szobában. Főleg akkor praktikus választás a mennyezeti karnis, amikor a terasz oldaláról nagy felületen vannak a teraszajtók és ablakok, így falak és rögzítési helyek hiányában nem is lenne könnyen megoldható a hagyományos karnis rögzítése.

A mennyezeti karnis gyönyörűen illeszkedik a térbe a fényes felületű teraszajtókhoz egy világos, egyterű nappaliban is. A mennyezeti karnis sokat dob az ablakprofilon, ezért impozáns és mutatós választás lesz a nappalikba! Ötletes megoldásokért, kreatív és praktikus kialakításokért érdemes körülnézni a jobbotlet.hu oldalán!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.