Felkapott fészekhinta, Játszótérland minőségben

Hosszú évtizedeken keresztül a hinta volt az egyik legkedveltebb játék a gyerekek szemében, most viszont a fészekhinta kezdi átvenni a helyét. Ennek talán az egyik legfőbb oka, hogy többszemélyes használatra is alkalmas. Így pedig a hintázás mellett, lehet beszélgetni, bandázni és nevetgélni a többiekkel.

Az eddig megszokott és elterjedt hintáktól abban is eltér a fészekhinta, hogy többféle pozícióban is lehet használni. Egy lassabb relaxáló mozgás mellett, lehet hason, illetve háton is pihengetni és őszintébb, érdekes beszélgetéseket folytatni. A gyerekek még azt szokták kiemelni, mikor a fészekhintáról kérdezzük őket, hogy nagyon kényelmes, ami nem mindig mondható el a többi változat esetében. Olvasásra vagy kisebb figurákkal való játszásra is tökéletes.

Sok gyerekpszichológus pedig olyan aspektusból szereti kiemelni a pozitív hatását, hogy a félénkebb gyerekek számára is egy elfogadható eszköz. Nem minden csöppség érzi magát biztonságban a hintázás során, ezért többen félnek is tőle, viszont ebben az esetben sokkal nagyobb hajlandósággal próbálják ki és segít nekik bátorságot gyűjteni.

Nagyon sok fészekhinta található a köztereken és nyilvános játszótereken, de ha a szülők megtehetik, otthonra is egy tökéletes választás. Ennél jobb ajándékot el sem lehet képzelni egy szülinap alkalmából például. Ezeket meglehet vásárolni különböző méretekben és kialakításban.

Sok személy kifejezetten szereti a Játszótérland választékában levő fészekhintát. A kimagasló minőség nem fog csalódást okozni senkinek és szem előtt van tartva az is, hogy elérhető ára legyen minden szülő számára.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.