A hinta kínálat sokszínűsége

Számos kreatív hinta találmány létezik, melyeknek köszönhetően, ez a klasszikus játszótéri élmény kibővíthető egyre nagyobb kreativitással. A hagyományos lap- és bölcsőhinta típusokon túl ma már rengeteg típust ismerhetünk meg, ha például csak felmegyünk a jatszoterland.hu oldalára.

Ott aztán széles a választék, és mindegyik típus mellett olyan érvek szólnak, hogy a végén mindegyikből be szeretnénk szerezni egyet, kerti játszóterünkbe! A kreatív típusok sorát nyissuk meg a műanyag tányér alakúval, amely egy hosszabb zsinóron függesztve lóg, és kész dzsungel kalandokat tud biztosítani, a csimpaszkodó, indán száguldó hatás miatt. Ezen csüngve máris Tarzannak érezheti magát egy kis vasgyúró!

A sort a trapéz alakú folytatja, mely szintén egy kreatívabb találmány. Ez már nemcsak a dzsungeles száguldást teszi lehetővé, de kész akrobatát varázsol a gyerekekből! Teljesen alkalmas az erőnlét fejlesztésére is, a kötél hossza pedig a gyermek magasságához igazodva állítható. Továbbá kapható az álló típus, amely a hagyományos élmény elé nagyobb kihívást állít. A lapon lábnyomatok jelölik ki az állás helyét, és teszik még stabilabbá a rajta állást.

A bója alakú felfújható verzió, többfunkciós játéknak számít, tetszőleges irányba lendíthető, így nem kötött a pályája. A kétszemélyes háttal ülős hinta a páros hintázást hivatott biztosítani. Ennek a háttal ülésnek a lényege, hogy ezáltal a gyerekek maguk is mozgásba tudják hozni az eszközt. Ezek mellett a bölcsőhinták között is többféle kínálattal találkozhatunk az oldalon, a standard típustól kezdve a figurás verzióig. Ha kreatívabb hinta típusokat szeretnénk beszerezni, érdemes ellátogatni a jatszoterland.hu oldalára, ahol a széles választék garantált!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.