Az új iPhone

Ki ne hallott volna az Apple minimalista, ikonikus iPhone készülékeiről, vagy a megálmodójukról, Steve Jobs-ról?

Különösen most hallhatunk egyre több szót az iPhone-ról, amikor nem csak pusztán az Apple újításai azok, amik foglalkoztatnak minket, hanem a konkurens cég, a Huawei is feltörekvőben van, és veszélyezteti a Jobs által megálmodott céget.

Az iPhone legújabb szériája az iPhoneX már meglehetősen közel van az eredeti Apple telefon tervezésekor megálmodott tervekhez, ugyanis eltüntették a képernyő körüli keretet, és már pusztán csak egy kijelzőből áll, azaz olyan vizuális élményt nyújt, melyet az Apple mindig is kínálni akart. Már a korábbi prototípusoknál is tapasztaltuk, hogy érintésre, pozícióváltásra, ujjlenyomatra „felébredt” a telefon, azonban az ígéretek szerint már „egy szóra és egy pillantásra” is reagál. Ezt azok a parányi érzékelők teszik lehetővé, melyet a kamera melletti apró részre sűrítettek be az előlapon.

Minden vélemény számít!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>