Hogyan várjuk a költöztetést

Ha bár a költöztetést profikra bízzuk nekünk akkor is megfelelően előkell készíteni a bútorainkat és tárgyainkat, úgyhogy vegyük át ennek a lépéseit.

Először is fontos megvizsgálni milyen is az ideális költöző a költöztetők szemével, először is mindent előre összecsomagol, a költöztetés idején már nem pakol, nem töröl port, csak irányítja a munkásokat. Tehát teljesen készen áll az indulásra. Az a jó ha nem zsákokba, hanem dobozokba pakolunk mert ezek sokkal strapabíróbbak. A jól felkészült költözésre készülő a bútorajtókat leragasztja, a dobozokat lezárja. A bútorokat úgy ragasszuk le, hogy nehogy a ragaszt nyomot hagyjon a bútorokon amikor leszedjük.  Az ideális megrendelő figyelmezteti a költöztetőt a széteső, nehezen szállítható tárgyakra. Így a költöztető tudja mire számíthat. A megrendelő megtervezi, milyen sorrendben érdemes szállítani a bútorokat, hogy a nehezebbek azonnal a helyükre kerülhessenek az új otthonban. Az is fontos, hogy időben előkészítsük a parkolóhelyet ahova a költöztető beállhat és így ezzel sem kell külön foglalkozni és ezzel is megkönnyíthetjük a cég dolgát. Az ilyen megrendelőt könnyű kiszolgálni és biztos, hogy épségben fognak megérkezni a bútoraink és tárgyaink az új helyre. A gondos előkészítés nagyon sokat segít majd a költöztetés során és így egyszerűen fogjuk tudni megoldani a költöztetést.

Minden vélemény számít!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>